Search
Close this search box.

خدمات مشاوره سیستم های مدیریت در سازمانها و شرکت ها :

خدمات مشاوره شرکت به‌گونه‌ای ارائه می‌گردد که بتواند بخش گسترده‌ای از خدمات موردنیاز مشتریان شامل استانداردها، مدل‌ها و ابزارهای مدیریتی موردنیاز را تامین نماید. همراهی مشتریان در استقرار سیستم‌ها و ابزارهای مدیریتی موردنیاز، در این بخش قابل‌دسترسی می‌باشد.

مبنای عمده خدمات، استانداردهای مدیریت هستند که بر اساس مهم‌ترین نیازهای مشتریان انتخاب شده و گروهی از ممیزان و سر ممیزان، کارشناسان و مشاوران حوزه های مربوطه دانش و تجارب خود را در اختیار مشتریان قرار می‌دهند

لیست خدمات قابل ارائه توسط ما :

استاندار عمومی سیستم مدیریت کیفیت: ISO 9001:2015

این استاندارد اصلی ترین استاندارد در حوزه سیستمهای مدیریت می باشد و می توان گفت سایر استانداردهای سیستم مدیریت براساس آن تعریف شده اند. کلیه شرکتهای خصوصی و دولتی می توانند آن را استقرار دهند و هدف از استقرار آن سیستمی نمودن فعالیت حوزه کسب و کار درجهت افزایش بهره وری می باشد.

الزامات خاص صنایع خودرو سازی در زنجیره تامین: IATF 16949:2016

شرکتهایی که مایل به فعالیت در زنجیره تامین خودروسازان در سراسر جهان می باشند باید الزامات مذکور را در سازمان خود پیاده سازی نمایند. این الزامات توسط عمده خودرو سازان مطرح جهان پذیرفته شده است و شرکتهایی که در حوزه قطعه سازی فعال می باشند می توانند با پیاده سازی آن و اخذ گواهینامه معتبر با کلیه شرکتهای خودرو سازی در سراسر جهان همکاری نمایند. الزامات مذکور براساس الزامات استاندارد ISO 9001:2015 بنا شده است و در واقع الزامات تکمیلی این استاندارد در حوزه صنعت خودرو می باشد.

استاندارد سیستم مدیریت زیست محیطی: ISO 14001:2015

این استاندارد دارای ساختاری مشابه استاندارد ISO 9001:2015 می باشد و نحوه مدیریت صحیح فعالیتهای سازمان را در حوزه الزامات زیست محیطی بیان می کند. هدف از استقرار آن به حد اقل رساندن ریسکها و عواقب زیست محیطی یک سازمان می باشد. کلیه سازمان هایی که محصولات و خدماتشان می تواند برای محیط زیست مضر  باشد می توانند استاندارد مذکور را پیاده سازی نمایند.

استاندارد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت: ISO 45001:2018

با توجه به اهمیت الزامات حوزه ایمنی و بهداشت کاری ، امروزه بسیاری از شرکتها برای پیاده سازی صحیح الزامات این حوزه از استاندارد مذکور استفاده می کنند. استاندارد مذکور ساختاری مشابه استاندارد ISO 9001:2015 دارد و با استقرار صحیح آن به شکلی پیشگیرانه کلیه خطرات و ریسکهای مربوط به حوزه ایمنی و بهداشت در حوزه کاری به حد اقل می رسد. این استاندارد برای کلیه شرکتها کاربرد دارد

الزامات خاص مواد غذایی: ISO 22000:2018

استاندارد مذکور الزامات تکمیلی بر استانداردISO 9001:2015 می باشد وهدف از آن مدیریت صحیح الزامات بهداشتی و ایمنی در حوزه ارائه محصولات و خدمات در صنایع غذایی می باشد. کلیه شرکتهایی که در زمینه تولید محصولات غذایی و یا ارائه خدمات جانبی در این حوزه می باشند می توانند الزامات مذکور را در سازمان خود پیاده سازی نمایند.

استاندارد مدیریت خدمات آزمایشگاهی: ISO 17025:2017

شرکتهایی که زمینه فعالیت آزمایشگاهی دارند، از جمله ازمایشگاههای کالیبراسیون، می توانند با پیاده سازی استاندارد مذکور از صحت خدمات ازمایشگاهی خود اطمینان حاصل نمایند.این استاندارد دارای دو حوزه فنی و سیستمی می باشد که حوزه سیستمی آن بسیار شبیه استاندارد ISO 9001:2015 می باشد.

استاندارد مدیریت انرژی: ISO 50001:2018

 در سراسر جهان بحث نحوه صحیح مدیریت انرژی به موضوعی اساسی و کلیدی تبدیل شده است. این موضوع با توجه به قیمت نهاده های انرژی از یک طرف و محدودیت در دسترسی به منابع انرژی از طرف دیگر هر روز به بحثی کلیدی تر تبدیل می شود. استاندارد مذکور به سازمانها یاد می دهد چگونه منابع انرژی خود را به شکل بهینه استفاده نمایند و از اتلاف آنها جلوگیری نمایند. این استاندارد عمدتا برای شرکتهایی کاربرد دارد که تولید محصولات و یا ارائه خدماتشان مقدار زیادی انرژی صرف می کند و هزینه انرژی مصرفی آنها تاثیری قابل توجه بر قیمت تمام شده آنها دارد.

الزامات خاص سیستم مدیریت امنیت اطلاعات: ISO 27001:2018

امروزه موضوعات مربوط به حوزه IT در کلیه کسب و کارها از اهمیت کلیدی برخوردار شده است و نحوه صحیح مدیریت امنیت اطلاعات در همه سازمانها به صورت امری کلیدی در آمده است. اطلاعات تولید شده در هر سازمانی بخشی از سرمایه آن شرکت می باشد و حفظ آنها و ایجاد شرایطی امن برای دسترسی به آنها موضوعی است که برای کلیه شرکتها ، حتی شرکتهایی که اطلاعات خود را به شکل کاغذی تولید می کنند از اهمیت اساسی برخوردار است.

EFQM

این الزامات توسط بنیاد EFQM، که نهادی غیر انتفاعی در بروکسل می باشد ، ایجاد شده است و هدف از آن افزایش رقابت پذیری در اقتصاد اروپا بود که بعدها به سایر نقاط جهان ، ازجمله ایران هم تسری پیدا کرد. الزامات مطرح شده به شکلی می باشند که در بلند مدت قابل پیاده سازی می باشند و برخلاف استانداردهای مدیریت که در بخش یک به آنها پرداختیم دیدگاه حد اکثر دارند. پیاده سازی آن به سازمانهایی توصیه می شود که نسبت به مقوله کسب و کار و کیفیت دیدگاه بلند مدت داشته باشند و پیاده سازی آن را به عنوان استراتژی کلیدی در سازمان در نظر بگیرند. در ایران سازمان ملی بهره وری و سایر نهادها، از جمله نهادهای نظامی اقدام به تدوین الزاماتی براساس الزامات فوق نموده اند و جوایزی هم در سطوح مختلف به سازمانهای که موفق به پیاده سازی آن شوند ارائه می شود.

انجام خدمات مشاوره در راستای پیاده سازی استانداردهای فوق :

1 – شناخت وضعیت فعلی سازمان و ارائه Gap Analysis

2- طرح ریزی سیستم بر مبنای الزامات استاندارد و به صورت یکپارچه با سایر استانداردهای پیاده شده در سازمان

3 – آموزش الزامات استاندارد و ممیزی داخلی

4 – همراهی و نظارت بر اجرای سیستم طرح ریزی شده

6 – همراهی با کارفرما در انجام ممیزی نهایی

7 – همکاری و همراهی با سازمان در رفع مغایرتهای مشاهده شده در ممیزی نهایی تا صدور گواهینامه

5 – ممیزی داخلی سازمان و رفع مغایرت های مشاهده شده

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!